Nostotyöt ja kuljetuspalvelut alan ammattilaiselta Kangasniemen alueella

Yhteydenotto

Tiiholan Toka Ky tarjoaa turvalliset nostotyöt sekä monipuoliset kuljetuspalvelut nykyaikaista ja laadukasta kalustoa hyödyntäen. Toimialueemme kattaa joustavasti Kangasniemeltä käsin koko Etelä-Savon sekä sopimuksen mukaan muualla Suomessa. Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä asiantuntevaan kuljetusalan yritykseen!

Kuljetuspalvelut joka tarpeeseen

Kuljetuspalveluillamme kulkevat turvallisesti ja nopeasti perille asti sekä pienet että suuret kuljetettavat. Nykyaikainen kalustomme monipuolisine lisäosineen takaa vaivattoman työskentelyn mitä erilaisemmissa kuljetustehtävissä. Pidämme aina huolen asiakkaan kanssa yhdessä sovittujen aikataulujen ja muiden sopimusten noudattamisesta – kanssamme sinun ei tarvitse varautua yllättäviin muutoksiin.

Erikoiskuljetukset

Erikoisleveät ja -pitkät kuljetukset kulkevat asianmukaisella kalustolla ja liikenteenohjauksella turvallisesti perille.

Koneiden kuljetukset

Tarjoamme palvelut erilaisten koneiden kuljetuksiin laajan kapasiteetin kalustoamme hyödyntäen.

Pakettiautokuljetukset

Pienemmät kuljetustarpeet, kuten kappaletavarakuljetukset kulkevat näppärästi pakettiauton kyydissä.

Hinauspalvelu 24 h

Nostopalvelut turvallisesti ja asiantuntevasti

Olemme nosturitöiden ammattilaisia ja pystymme palvelemaan monipuolisesti sekä ehdottoman työturvallisuuden taaten missä tahansa nosturia avuksesi tarvitsetkin. Korkealaatuinen kalustomme yhdistettynä asiansa osaaviin työntekijöihimme varmistaa vaivattoman työnteon ja suunnitelmien mukaisen lopputuloksen.

Nosturityöt

Käytössämme on 85 tm sekä 25 tm asennusnosturit sekä kattava valikoima nostoapuvälineitä, joilla hoituvat kaikki tarvitsemasi nosturityöt.

Henkilökorityöt

Hoidamme erilaiset henkilökorinostot 32 metrin korkeuteen asti.

Rakennusnostot

Nostamme ja kasaamme muun muassa hirsirakennukset ja toteutamme kaikenlaiset rakennusnostot.

Tutustu myös kuvagalleriasivuun

Nykyaikainen ja monipuolinen kalusto

Tutustu korkealaatuiseen nosto- ja kuljetuskalustoomme kuvagalleriassa.

Etsitkö toteuttajaa tarvitsemillesi nostotöille tai kuljetuspalveluille Kangasniemen alueella? Valitse kumppaniksesi Tiiholan Toka Ky ja varmista laadukas lopputulos!

Ota yhteyttä