Päivystävä hinauspalvelu Kangasniemen alueella

Ota yhteyttä

Tiiholan Toka Ky:n hinauspalvelu on apunasi kaikkina vuorokaudenaikoina vuoden jokaisena päivänä – päivystämme 24 tuntia vuorokaudessa. Saat kauttamme myös kiireettömät hinauspalvelut. Päätoimialueemme kattaa joustavasti koko Kangasniemen alueen, ja olemme alueen ainoa paikallinen hinauspalveluiden tuottaja. Soita ja tilaa hinaus paikalle nopeasti!

Päivystysnumero 040 575 3470

Paikallinen toimija hoitaa hinaukset ripeästi

Hinauspalvelun tarve pääse usein yllättämään, kun moottori-, sähkö-, rengasrikko tai muu ongelma katkaisee matkanteon kesken kaiken. Siksi olemmekin apunasi juuri silloin, kun apuamme tarvitset, aamuvarhaisesta yömyöhään. 

Olemme ainoa paikallinen hinaustoimija Kangasniemen alueella. Erinomainen paikallistuntemuksemme takaakin ripeän sekä asiantuntevan palvelun tilanteessa kuin tilanteessa – kyllä paikallinen aina perille löytää! Hinaamme ja vedämme ojasta onnistuneesti niin moottoripyörät kuin henkilöautot. Saat kauttamme myös kiireettömät hinauspalvelut, kuten siirtokuljetukset.

Palveluihimme kuuluvat:

  • Hinaukset

  • Ojastavedot

  • Käynnistyspalvelu

  • Siirtokuljetukset.

Lue myös kuljetus- ja nostopalveluista

Autoliiton sopimuskumppani

Tarjoamme hinauspalvelut myös Autoliiton sopimuskumppanina, ja teemme yhteistyötä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa. Tiesitkö, että hinausvakuutus korvaa hinauksen yksityishenkilöille ilman omavastuuta ja bonusmenetyksiä? Kanssamme vakuutusasiat ja -laskutukset sujuvat vaivattomasti eikä sinun tarvitse huolehtia turhia. Mikäli sinulla on kysyttävää vakuutusasioista tai muusta hinauspalveluihimme liittyvästä, voit aina ottaa yhteyttä. Vastailemme mielellämme kaikenlaisiin kysymyksiin ja tiedusteluihin.

Tutustu kuvagalleriaamme

Tilaa hinaus soittamalla

Nopeaa reagointia vaativissa tilanteissa soita päivystysnumeroomme 

040 575 3470. Olemme tavoitettavissasi 24 tuntia vuorokaudessa.


Kiireettömiä hinaustarpeita, kuten siirtokuljetuksia voit tiedustella numerosta 040 575 6751.

Muut yhteystiedot

Tiiholan Toka Ky:n hinauspalvelu Kangasniemellä päivystää 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä. Soita ja kutsu paikalle ammattitaitoinen hinaaja!

Päivystysnumero 040 575 3470